Ämpärinjonottajat

"Onnea Ahvio! Kyläänne avataan uusi Penninvenyttäjä -myymälä ja sen kunniaksi jaamme avajaispäivänä 27.2.2016 sadalle ensimmäiselle asiakkaalle ILMAISEN ÄMPÄRIN! SIIS ILMAISEN! SIIS ÄMPÄRIN! Ole paikalla ajoissa ja hyödynnä muut upeat tarjouksemme, kuten Kulta Moka -kahvi 2,09/pkt ja Robert Cop -lelufiguurit vain 49,90/kpl! Ethän unohtanut, että jaossa on myös ilmaisia ÄMPÄREITÄ! TERVETULOA!

Ps. Sadalle ensimmäiselle asiakkaalle ilmainen ämpäri!"

*****

Peli sijoittuu lähes kokonaan suomalaisille niin rakkaaseen paikkaan, ilmaisen ämpärin jonotusjonoon. Peli pelataan la-aamun slotissa ja jonoon voi saapua haluamanaan aikana, mutta viimeistään 9:00. Myös jonossa yöpyminen sallittua. Kauppa aukeaa klo 9:30. Jokainen viisi minuuttia edustaa yhtä tuntia jonotusta, joka puolestaan kasvattaa jonottajien ärtymystä, aggressiivisuutta ja ämpärinhimoa. Jonoon saapuessaan hahmo on hyväntuulinen ja normaaleilla sosiaalisilla taidoilla varustettu. Jonotuksen edetessä pimeä puoli ottaa vallan. Hahmo voi vapaasti lähteä kotiinsa milloin vain, peli päättyy kun kaikki hahmot ovat poistuneet tai klo on 12.

Jokainen suunnittelee hahmonsa itse. Mieti itsesi ja läheistesi ärsyttäviä/vastenmielisiä/alhaisia piirteitä, kerro ne kymmenellä ja hahmollasi on luonne. Hahmon muun olemuksen voit perustaa johonkuhun kohtaamaasi kanssaihmiseen, jonka uuvattius on jättänyt sinuun jäljen.

Oikeita toimintamalleja voi katsella vaikkapa tästä:
https://www.youtube.com/watch?v=-xL8rE9DT4g
https://www.youtube.com/watch?v=9ZOTo1K_Kp0
https://www.youtube.com/watch?v=8AnCBDIwHsE

HUOM! Koska peli luultavasti päättyy viimeistään klo 10, on tämän larpin jälkeen mahdollista osallistua muuhunkin ohjelmaan.

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
5
Osallistujat max.: 
99
Järjestäjä
Nimi: 
Antto Perttola
Sähköposti: 
antto.perttola@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa