Grimmoire

"Ehkäpä nyt jo oppinet, mitä pelkääminen tietää," lukkari itseksensä ajatteli, pujahtaen salaa tornihin edeltä, ja kun poika oli sinne ylös ehtinyt sekä kääntyi kellon-nuorahan ruvetaksensa, näki hän valkoisen haamun seisovan portahilla kumu-reiän vasta-päätä. "Kuka siellä," hän huusi, mutta tuo haamu ei vastannut mitään, ei siirtynyt paikaltansa eikä edes hiukkaakaan liikahtanut.

Meitä kutsutaan Tarinankertojiksi. Jo vuosisatojen ajan olemme suojelleet ihmisten maailmaa satujen petoja, hirviöitä ja kirouksia vastaan. Muulle maailmalle työmme on tuntematonta ja arvotonta. Se huomaa työmme arvon vasta sitten, jos joskus epäonnistumme.

Lähde pelastamaan maailma kokeilevassa larpin, pöytäropen, lautapelin yms. sekasikiöhässäkässä. Grimmoire ammentaa sisältönsä Grimmin veljesten saduista. Pelaajahahmot omaksuvat vuorotellen eri satuhahmojen rooleja (niin hyvisten kuin pahistenkin). Tarinan eri luvuissa osa pelaajista hoitaa EP-rooleja ja seuraavassa vaihdetaan. Kokemusta ei vaadita, mutta useiden roolien omaksuminen kesken pelin vaatii hieman heittäytymiskykyä.

Propit pelinjohdon puolesta. Pääjuoni sijoittuu vaihtoehtoiseen nykyaikaan.

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
3
Osallistujat max.: 
8
Järjestäjä
Nimi: 
Lauri Wirtanen
Sähköposti: 
lauri.wirtanen@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa