Kaarneitten käräjät

2000-luvun alkutaipaleella omaan mahdottomuuteensa kaatunut hiizipiireissä legendaarisenkin maineen saanut "Korpien Kutsu" -heimopeli kokee nyt uuden (tai siis oikeastaan ensimmäisen) tulemisensa.

Peli sijoittuu Pohjanperälle, karuun maahan, jossa metsästäjä-keräilijäheimot käyvät elämänkamppailuaan luonnon armoilla ja ehdoilla.

Kaarneitten käräjillä Pohjanperän heimojen shamaanit on kutsuttu pitämään neuvoa Sysiaarnin ylishamaanin tykö. Henkien maailmassa jokin on poissa tasapainosta ja shamaanien mystiset voimat ovat ehtymässä.

Pelin tarkoituksena on potkaista Korpien Kutsun jatkumo käyntiin. Yksi isompi peli on suunnitteilla vuodelle 2020 ja maailmaa voidaan hyödyntää toki myös pöytäpeleissä ja pienemmissä larpeissa. Pelaajilla on ensisijainen jatko-oikeus saman hahmon pelaamiseen jatkumon muissa peleissä.

Kaarneitten käräjiä varten julkaistaan suppea maailmankuvaus ja säännöstö. Pelaajien tulee tutustua materiaaliin ja luoda oma hahmo ohjeistuksen perusteella. Samalla pejaaja määrittelee myös oman heimonsa käytössä olevat resurssit, joita hyödynnetään pelissä. Linkki materiaaleihin lähetetään ilmoittautuneille.

Kaarneitten käräjien pelimuoto yhdistelee larppia sekä pöytä- ja lautapelielementtejä mukavan kotikutoisesti.

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
2
Osallistujat max.: 
4
Järjestäjä
Nimi: 
Lauri Wirtanen
Sähköposti: 
lauri.wirtanen@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa