Neuvottelularp 2020 - Vain kuolleen ruumiini yli

- Kato! Mitäs pipedi-papedi-paskaa se tämä on?
- Häh?
- No lue ite senkin dorffizombi!

"Tiedän, että meillä on ollut erimielisyytemme. Se on aivan normaalia, ottaen huomioon toimintamme lähtökohdat. Kahdesta pahasta on kuitenkin aina valittava pienempi. Ellemme hautaa erimielisyyksiämme ja sovi asioista keskenämme, Yhtiö pyyhkäisee meidät kaikki pelilaudalta. Ehdotan tapaamista kaikkien kaupungin merkittävien jengien edustajien kanssa The Elven Archerin kellaritiloissa myöhemmin ilmoitettavana aikana."

Konstaapeli Hallasuo , Itä-Saksalan metropolialueen läntinen poliisipiiri
Erikoisagentti Kivimaa, keskusrikospoliisi

Jengien välistä neuvottelua kolmessa näytöksessä. Peli koostuu larpattavista neuvotteluista ja lautapelimäisestä kaupungin hallintaa simuloivasta osiosta, johon liittyy lyhyitä mini-pelejä. Kutakin jengiä edustaa 2 hahmoa (ja pelaajaa). Pelaajat sopivat oman jengin yleisolemuksesta ja rikollisuuden alasta/aloista, joita jengi eniten havittelee. Pelaajat lähettävät hahmojensa tiedot ja parin rivin toisille jaettavat yleiskuvaukset viimeistään viikkoa ennen peliä pelinjohdolle.

*****

Yleisolemuksen lisäksi jengille tulisi valita logo tai muu symboli sekä tunnusmusiikki. Kullakin jengillä on oma pieni tukikohta jossain päin Saksalaa, ja tätä paikkaa voi kevyesti propata muutamalla esineellä. Symbolit voi lähettää kuvana pelinjohdolle muiden tietojen ohessa, muutoin pelinjohto valitsee jengin symbolin.

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
4
Osallistujat max.: 
8
Järjestäjä
Nimi: 
Cyber-Lauri ja Punkki-Antto
Sähköposti: 
lauri.wirtanen@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa