Samaanin matka

- Avoin sota on ainoa mahdollisuutemme!
- Ei, on olemassa myös toinen vaihtoehto...

Samaanin matka sekoittelee varsin kokeellisesti  larppia, lautapelimekaniikkoja ja teknologiakikkailua. Pelin inspiraationa toimii postapokalyptinen The Shaman lyhytelokuva. Peli ei kuitenkaan suoraan noudattele elokuvan asetelmia tai ajankuvausta.

Maailma on jakautunut kahtia. Toisella puolella Vapaiden Kansojen Rintama koettaa ylläpitää ihmiskunnan perintöä ja kamppailla puolta maailmaa hallitsevaa Hopeista Messiasta vastaan. Messias on tekoäly, joka houkuttelee ihmisiä ja kokonaisia kansakuntia oman hallintovaltansa ja suojelunsa alaisuuteen. Messiaan hallintoalueella ei ole nälkää tai rikollisuutta, muttei myöskään vapaata tahtoa. Jokainen Hopeisen Messiaan opetuslapsi kantaa Messiaan Merkkiä, sirua joka antaa Messiaalle mahdollisuuden kontrolloida tämän aivotoimintaa.

Kun Messiaan vapaaehtoisuuteen perustunut käännytyskampanja ei edennyt tarpeeksi nopeasti, se muutti strategiaansa. Se uhkasi tuholla niitä, jotka eivät hyväksyisi totuutta ja ottaisi vastaan Messiaan Merkkiä kääntymyksensä osoitukseksi. Jäljellä olevat vapaat kansakunnat perustivat  V.K.R:n selviytyäkseen Messiaan uhkaa vastaan. Nyt koko maailma on sodan partaalla. Ihmiskunnan toivo lepää kahden suunnitelman varassa. Ensimmäinen ja tuhoisin on avoimen sodan voittaminen. Jotta se voitaisiin välttää, maanalaisessa bunkkerissa työskentelee salainen ja ainutkertainen sotilasryhmittymä: Koodinimi Shaman.

Shaman-ryhmän jäsenet ovat poikkeusyksilöitä, joilla on kyky liikkua olevaisuuden kehien välillä. Näkemämme tavallisen maailman lisäksi on olemassa myös henkinen ulottuvuus, joka jakautuu kolmeen osaan. Keskinen taso on oman maailmamme henkinen taso. Tämän lisäksi ovat olemassa myös ylinen ja alinen maailma. Ylinen on korkeiden henkien ja tiedon valtakunta. Alisessa asuvat voimaeläimet, esi-isät ja maanalainen väki. Kaikilla maailman tasoilla liikkuu henkiolentoja, jotka ovat tavallisten kuolevaisten tavoittamattomissa. Ryhmän jäsenet ovat paitsi ikiaikaisen shamanistisen taidon haltijoita myös sotilaita, joiden kykyjä on kyetty terävöittämään teknologian avulla.

Hopeinen Messias ei käy neuvotteluja. Se ei keskustele V.K.R:n edustajien kanssa ja kaikki diplomaattiset yritykset ovat päättyneet lähetystöjen loikkaamiseen Messiaan vallan alle. Viimeisenä keinona ovat samaanit. Kaikella olevaisella on sielu ja kaikki olevainen on yhteydessä henkisen maailman kautta. Samaanien tehtävänä onkin saada yhteys Hopeiseen Messiaaseen ja neuvotella, suostella tai pakottaa tämä lopettamaan kampanjansa.

Elokuva: https://youtu.be/80EQZaYV9TA [Täydentyy]

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
2
Osallistujat max.: 
4
Järjestäjä
Nimi: 
Lauri Wirtanen
Sähköposti: 
lauri.wirtanen@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa