Avaruusalussimulaattori

[HUOM! Jokaiseen peliin olisi hyvä saada 6 pelaajaa. Varaudu siihen, että ryhmiä yritetään yhdistellä, jos tarpeeksi ilmoittautuneita ei löydy.]

"Avaruus, tuo käymättömistä korpimaista viimeinen..."

Oletko aina halunnut olla oikean avaruusaluksen komentosillalla? Joo niin mäkin, mutta se ei ikävä kyllä ole mahdollista. Sen sijaan voit tulla huikealle matkalle Artemis Spaceship Bridge Simulatorissa. Homma menee justiinsa niinku Star Trekissä. Kerrallaan aluksessa palvelee kapteenin lisäksi, ruorimies, tiedeupseeri, tietoliikenneupseeri, insinööriupseeri ja aseupseeri. Kullakin upseerilla on omaa erikoisalaansa vastaava tehtävä ja näkymä jota kukaan muu ei näe. Lisäksi on yksi suuri kokonaistilannetta ilmentävä näyttöruutu. Kapteeni antaa määräyksensä tämän yleisnäkymän ja upseereilta saamiensa tietojen perusteella. Ja sitten ei muuta kuin alieeneja turpaan että paukahtaa!

Erityisiä peli- tai tietokonetaitoja ei tarvita. Eri tehtävät on melko helppoa omaksua ja kukin miehistön jäsen saa kevyesti kokeilla omaa tehtäväpaikkaansa ennen varsinaista peliä. Rohkeasti mukaan!

Pelimaksua kertätään pari euroa, koska pelin hankkiminen maksaa rahaa. Yhdellä maksulla saa sitten pelata niin paljon kuin kerkiää ja jos ei ihan oikeesti kykene maksamaan, niin sittenhän et vaan maksa.

Peliä voi pelata muinakin aikoina, mikäli peluuttajalle ja miehistölle sopii.

"Sädetä minut, Scotty..."

[Simulaattorin rakentaminen vaatii teknistä vippastelua ja on mahdollista, että kaikesta yrityksesta huolimatta verkkoa ei saada toimimaan tai koneet eivät toimi. Varaudu tähän henkisesti, mutta älä anna sen estää ilmoittautumista.]

Lisätiedot
Hinta: 
2€
Osallistujat min.: 
5 hlöä
Osallistujat max.: 
8 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Lauri Wirtanen
Sähköposti: 
lauri.wirtanen@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa