Kyllä siitä hyvä tulee kun sen maalaa

Tässä pajassa pureudutaan hahmonluonnin maailmaan foorumiroolipeleihin tuttuun tapaan. Kuten kaikki muutkin, niin myös hahmonluontikin kehittyy ajan kanssa, eikä tarvitse välttämättä ajatella perinteisellä perustiedot+historia, luonne ja ulkonäkö yhdistelmällä. Itse reilun kolmen vuoden foorumiropetuksen kokemuksen kautta olen tutustunut ihmiseen, joka on kehitellyt teknisesti uusia keinoja hahmonluomiseen, ja pajassa tullaan käyttämään hänen luomiaan pohjia apuna!

Hahmo jonka tulet luomaan pajassa luodaan "Cerunia" nimiseen foorumiroolipeliin, josta löydät tiedot seuraavasta osoitteesta: http://cerunia.boards.net/board/4/info
HUOM! Cerunina on keskeneräinen, mahdollisesti ei koskaan valmistuva roolipeli, jota luon yhdessä kaverini kanssa. Pelin teemana on steampunk ja hahmot tulevat myös täten siiheen teemaan sopiviksi. Suosittelen lämpimästi tutustumaan maailmaan ennen pajaa!

Mukaan pajaan tarvitset vain kirjoitusvälineet, kynää ja paperia. Paja suoritetaan lauantaina kello yhdeksästä eteenpäin, mutta lupaan päivystää ainakin puoleen päivään, eikä haittaa jos tulee kesken kaiken.

Ja muistakaa:
Hahmo ei ole koskaan valmis, ennen kuin tiedät miten se kuolee!

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
2 hlöä
Osallistujat max.: 
9 999 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Maari Härmä
Sähköposti: 
maari.-.harma@hotmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa