Opi Intiaa Kistnan ja Kalin kanssa!

Maailmassa on vielä monia pimeyden linnakkeita. Yksi niistä on koulu. Ihmistaimet kasvavat kieroon hämärissä luokkahuoneissa, joissa vallitsevat kaaoksen lait. Ja kaiken tämän yläpuolella kohoaa opettajan yksinäinen norsunluutorni, jonka huipulta piiska sivaltaa alas pimeyteen. Tai kai koulussa voi olla ihan kivaakin. Tule auttamaan Lauria osallistumalla uskontoa ja ruokakulttuuria yhdistävän opetusmateriaalin luomiseen ja testaamiseen. Paja on osa Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitoksen "Opettaja työnsä tutkijana"-seminaaria.

Työpajan aiheena on Intia, hindulaisuus ja ruoka. Pajassa keskustellaan ruuan merkityksestä kulttuurissa sekä uskonnollisten tapojen ja perinteiden vaikutuksista ihmisten arkeen ja juhlaan Intiassa. Pääpaino on intialaisten ruokien valmistamisella, syömisellä sekä pienillä ryhmätöillä. Valmistaudu antamaan loppupalaute.

LYHYESTI: Tehdään helppoja intialaisia ruokia, jutellaan ja esitellään muille jokin ryhmän tekemä löytö. Kivaa, helppoa, opettavaista ja hyödyllistä (mulle)!

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
3 hlöä
Osallistujat max.: 
12 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Lauri Wirtanen
Sähköposti: 
lauri.wirtanen@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa