Pelataan pelejä joille ei enää ole aikaa

Muistatko ajan, jolloin parit yöunet voi hyvin skipata muutamana viikonloppuna putkeen, sillä maanantaina ensimmäinen luento alkoi vasta iltapäivällä (ei läsnäolopakkoa)?

Nyt vedetään ”yks nopee” Twilight Imperium/Eclipse/Game of Thrones (you name it!). Eli varataan aikaa pelataksemme raskaita lautapelejä, joita ei muuten tule ruuhkavuosien aikataulupaineissa pelattua.

Allekirjoittaneella on Eclipse, muilla hiideztäjillä tiedän kaapista löytyvän ainakin A Game of Thrones 2nd edikan ja Civilizationin (Janne) ja Battlestar Galactican (Lauri). Tein härskin oletuksen että niitä saa lainata. Myös kirjasto(je)n valikoimaan voidaan turvautua.

Jos porukka jää pieneksi, vaihtoehtoja voisivat olla vaikka Mage Knight tai Star Wars: Rebellion. Ensinmainitun omistan ja jälkimmäisen hankkimiseen tämä olisi mainio tekosyy.

Äänestetään Doodlessa toiveita: https://doodle.com/poll/i2unuieebz8q6dzq
Eli merkkaa mitä erityisesti haluaisit pelata, ja lisää oma vaihtoehto kommentteihin jos sulta löytyy joku hyvä peli tai tiedät sellaisen jostain olevan saatavilla. Listassa lisäksi Helsingin Kaupunginkirjastosta löytyviä kiinnostavia pelejä.

Katsotaan osallistujamäärän ja toiveiden mukaan mitä pelataan. Jos tulee paljon porukkaa niin useampi peli pystyyn vaan!

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
2 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Matti Vähätalo
Sähköposti: 
matti.vahatalo@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa