Strategiaworkshop

"Mikä tää Hiiziviikonloppu niinkuin on?"
"Öö... no tota... mitenkähän sitä nyt kuvailis... Elina, tulisitko tänne?"
- Hypoteettinen keskustelu uteliaan sielun kanssa

"Jos vertailemme lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että Hiiziviikonloppu ratkaisee ongelmia tutkittaessa organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta."
- Strategiatyöryhmän terveiset jäsenille, Hiiziviikonloppu Ry:n vuosikirja 2020

---

Näinä hektisinä aikoina organisaation täytyy kyetä viestinnässään reagoimaan nopeasti. Yhdistyksen julkisen äänen tulee olla linjassa sen edustamien arvojen ja toimintakulttuurin kanssa, ja siksi yhteiset pelisäännöt on hyvä sopia organisaatiossa kohujen välttämiseksi.

Näissä Post-it-sulkeisessa tarkoituksena on luoda Hiiziviikonloppu Ry:lle visio, missio, arvot sekä hissipuhe. Onnistumisesta riippuen lopputulos voi päätyä yhdistyksen viralliseksi linjaksi.

Vaikka et voisi tai haluaisi osallistua, voit välittää omat toiveesi ja terveisesi Matille tai kelle tahansa osallistujalle haluamallasi tavalla telepatiaa ja väkivaltaa lukuunottamatta. Pyrimme ottamaan kaikki asialliset näkökulmat huomioon.

Voit osallistua myös keskusteluun teeman hengessä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/6666995372/permalink/10155596095390373/

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
4 hlöä
Osallistujat max.: 
10 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Matti Vähätalo
Sähköposti: 
matti.vahatalo@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa