200 sanan roolipelejä

kokeellinen, freeform, vakava

Pelataan useita lyhyitä pelejä "200 Word RPG Challenge" -kilpailun töistä. Pelatut pelit ovat

1. One Last Night Together

Sisällissota Suomessa. Kahden osapuolen sotilaita etulinjan juoksuhaudoissa, vain muutama metri rintamien välissä. Hyökkäyskäskyä odotellessa sotilaat ottavat kontaktia toisiinsa ja tutustuvat.

2. All Fall Down

Maailma sellaisena kuin sen tunnemme on loppunut. Hahmot ovat henkiinjääneitä. Keskustellaan miten maailma on tuhoutunut, mitä hahmot ovat saaneet mukaansa, keistä he ovat joutuneet luopumaan. On aika lähteä liikkeelle ja juosta, kunnes ei enää jaksa.

3. No Woman's Land

Raskaana oleva nainen yrittää selvitä taistelukentän halki turvaan. Häntä saattaa joukko siviilejä. Voittaako rakkaus sodan kauhut?

4. Route Clearance

Joukko sotilaita raivaa tietä Kabulin ja Kandaharin välillä miinoista ja räjähteistä. Tehtävä on vaikea ja vaarallinen. Kuka selviää perille ja onko kukaan enää entisellään jälkeenpäin?

5. TERROR AT THE TABLE!

Joukko teinejä, tappaja, verisiä kuolemia.

*****

Pelejä pelataan niin monta, kuin ehditään/jaksetaan. Pyritään kuitenkin pelaamaan TERROR AT THE TABLE! viimeisenä, eli jätetään tarvittaessa pelejä pois välistä. Pelaajien toivotaan tutustuvan pelattaviin peleihin etukäteen, jotta ne ovat valmiiksi tuttuja. Jokainen peli käydään toki ennen pelaamista läpi.

Pelit perustuvat hyvin vahvasti keskustelulle, tunteiden näyttämiselle ja heittäytymiselle. Pelatakseen ei tarvitse olla sulokielinen improvisaation mestari, mutta pitää uskaltaa heittäytyä peliin. Peleissä on myös hyvin vähän mekaniikkaa ja ne vaativat keskustelua edetäkseen. Jokaisen pelin jälkeen pidetään lyhyt debrief.

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
2 hlöä
Osallistujat max.: 
5 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Antto Perttola
Sähköposti: 
antto.perttola@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa