It came from the deep dark web

Kauhu, iljetys, body horror, huumori, gore, perversio, toiminta

(Olen uusi täällä, hei kaikille! :) )

Pelissä joukko epäonnisia uppoutuu liian syvälle eri sosiaalisten medioiden tai foorumien maailman ja jokin kiinnittää heihin huomiota. Muutokset alkavat pieninä, ehkä toivottuinakin, mutta pian ne harvat läheiset joita hahmoilla vielä on alkavat huomata että jotain on pahasti pielessä. Jokin vetää näitä ihmis(?)raunioita yhteen, ja pian kaikki menee spektaakkelimaisella tavalla pieleen ja verta on ihan kaikkialla. Eikä se ole edes iljettävin ihan kaikkialla olevista asioista.

Peli pelataan lauantaina 22->, ja se kestänee 3-4 tuntia. Pelin teemat ovat rankkoja, joskin läpeensä huumorilla kyllästettyjä; kauhua, itseinhoa, sairauksia, epämuodostumia, amputaatioita, väkivaltaa, murhia, kidutusta, visvaa ja eritteitä, ja päälle vielä kaikkea tätä seksuaalisesti. Tarkoitus olisi että peli olisi hulvattoman hauska (oikean mielenlaadun omaaville), mutta että siitä ei jää hyvä olo. Toisaalta, ketään ei pitäisi harmittaa jos oma hahmo kuolee.

Vähemmän yllättäen totaalinen K18-rajoitus.

Pelin systeemi on omaa kehitelmää, hyvin simppeli noppapooli-mekaniikka ja nopea hahmonluonti joka perustuu foorumeihin ja some-saitteihin joita hahmot käyttävät, jotka valitaan osin satunnaisesti, osin valitsemalla.

Pelinjohtajana en ole kaksinen npc-pelaaja joten syvällisiä keskusteluja npc:den kanssa ei ole, vaan vahvuuteni on toimintakohtausten, väkivallan ja muiden tapahtumien kuvailussa, ja lisäksi yllätyksellinen ja absurdi juoni on varmasti tarjolla.

Ja vielä disclaimer: itse en hyväksy tai kannata tai suosittele about yhtään mitään mitä tässä pelissä tapahtuu, ethän säkään, joohan?

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
4 hlöä
Osallistujat max.: 
6 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Roni Saari
Sähköposti: 
roni_saari@hotmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa