It's only Business

Star Wars

Kauan kauan sitten kaukaisessa galaksissa Galaksinen impeurimi johtaa universumia. Keisarin suurella johdatuksella kansalaiset ovat etuoikeutettuja maksaan veroja tavaroiden kuljettamisesta, hallussapitämisestä sekä liikuttamisesta. Keisarikunta ottaa osansa kaikesta ja näin tavaroita ei voi laillisesti kuljettaa jos voittoa tavoittelee. Ilman voittoa taas ei pysty bisnestä kehittämään.

Vihdoin saimme hyvän keikan. Tarvitsee vain kuljettaa Saradan niminen nainen Hiision 3 avaruusasemalla ja turvata hänen pääsynsä kontaktinsa luokse. Helppokeikka. Kolme minuuttia lähdön jälkeen Tie-fighter lentue lähestyy vaatien juuri ja juuri kasassa pysyvää alusta palaamaan planeetalle. Paska tässä lähti juuri helpon homman bonarit ja tuli remontti kuluja. Pitäkää kiinni ja pitäkää ne loitolla.

Peliin on alustavasti ilmoittautunut maksimimäärä ihmisiä. Jos kuitenkin kiinnostaa niin katsotaan mitä voidaan tehdä. Seuraamaan peliä pääsee aina. Systeeminä kokeillaan kaikille uutta Star Wars mekaniikkaa Edge of the Empire - Fantasy Flight Game production.

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
2 hlöä
Osallistujat max.: 
6 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Jussi Leinonen
Sähköposti: 
leiskanen@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa