Lumivuoren lepokoti

Todennäköisesti kevyt komedia

Trooppisella saarella, nukkuvan tulivuoren juurella, on Lumivuoren lepokoti. Demonidrakolainen Ssinssrigg perusti vuosia sitten jatkuviin vaaroihin kyllästyneille seikkailijoille paikan jossa saa olla rauhassa. Paikan jossa kukaan ei joudu pelastamaan maailmaa uhkaavalta tuholta, eikä myöskään joudu tuhoamaan maailmoja. Seikkailijat eri puolilta kosmosta ovat kerääntyneet tänne nauttimaan ansaitusta (varhais)eläkkeestään. Lepokodilla on kaksi sääntöä, 1) kaikki ovat tasavertaisia ja 2) ei väkivaltaa asukkaita kohtaan.

Omiin touhuihinsa uppoutuneita sankareita kohtaa vielä yksi haaste, nimittäin raivostunut lepokodin johtaja. Voimme vakuuttaa että kolmemetrinen äkäinen sotakenraali on pelottava. Lumivuoren rauha on siis järkkynyt, koska Ssinssriggin kalastusvarusteet ovat kadonneet. Onkivapa on löydettävä ja syyllinen saatava vastuuseen. On aika vielä kerran käydä läpi miten tulipallon taikasanat menivätkään ja muistella miten tunnistaa valehtelija, kaikki keinot ovat sallittuja.

Nyt on tilaisuus kaivaa naftaliinista tai pöytälaatikon kätköistä se ropehahmo joka ansaitsee vielä yhden seikkailun. Tule sellaisena kuin olet, Lumivuoreen mahtuvat niin kääpiöt, mechat, kiiltomadot kuin vampyyritkin. Ilmoittautumisen yhteydessä laita pelinjohdolle pieni tiivistelmä hahmostasi jolla ajattelit pelaavasi.

Pelisysteeminä Suden etsivätoimistoista tuttu Hounds of the Sea : Hiizi edition.

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
3 hlöä
Osallistujat max.: 
7 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Elina Harjuhahto
Sähköposti: 
elina.harjuhahto@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa