Suden etsivätoimisto IV - Hurtti Koijari

Faabeli, seikkailu, rikos

Syysmetsän väki on kiihdyksissään. Karhunkirstu on tyhjennetty pormestariperheen ollessa illastamassa naapuriaholla, ja begoniapenkki Otsolinnan pohjanpuoleisen ikkunarivistön alla on täynnä sudentassun jälkiä. Etsivä Suden suurennuslasi on löytynyt pormestarinrouvan ruusupensaan juurelta, ja eräs hilleri väittää nähneensä kaksilippalakkiin ja pitkään takkiin pukeutuneen hahmon hiiviskelemässä Otsolinnan lähistöllä illan hämyssä. Todisteiden valossa Pormestari Karhu on pidättänyt Etsivä Suden väliaikaisesti virantoimituksesta ja kutsunut ulkopuolisen tahon selvittämään ryöstöä. Onko Syysmetsän uskollinen lainvartija loikannut lain nurjalle puolelle?

Etsivä Sutta on kehotettu pitämään kuononsa erossa virallisista tutkimuksista, mutta jos hän nyt sattuu istuskelemaan krouvissa samaan aikaan, kun edellämainittu hilleri kostuttaa siellä kurkkuaan, ja jos salapoliisimaisteri Kissa, reportteri Kettu ja muutamat muut Etsivä Suden iskujoukoista osuvat kuluttamaan aamupäiväänsä samassa krouvissa, niin sehän on silkkaa sattumaa.

***

Suden etsivätoimisto -sarjan neljäs osa pelataan totuttuun tapaan menetelmällä, jossa tarinaa luodaan sitä mukaa kuin peli etenee. Apua juonen kulkuun pelaajat saavat pelikorteista, joiden maan ja silmäluvun perusteella peliin voi tuoda tietynlaisia juonenkäänteitä ja haasteita: jos pelaaja esimerkiksi lyö jossakin tilanteessa pöytään ison padan, mukana olevia hahmoja kohtaa jokin vastoinkäyminen.

Tässä faabelissa loppuratkaisu on avoin -- pelinjohtajakaan ei tiedä, kuka on todellinen syyllinen. Tervetuloa siis ratkomaan vuosisadan rikosta!

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
3 hlöä
Osallistujat max.: 
8 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Jenny
Sähköposti: 
jenny.perttola@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa