Suden etsivätoimisto V - Pelastakaa etsivä Susi!

Faabeli, seikkailu, huumori

Suden etsivätoimisto V - Pelastakaa etsivä Susi!

Jälleen havisuttavat muutoksen tuulet Syysmetsän korkeita kuusia. On kulunut ainakin kolme viikkoa siitä, kun etsivä Susi on viimeksi nähty Syysmetsän krouvissa, ja yhtä kauan viimeisestä äkäisestä sanasta, jonka Kissa on esimieheltään kuullut. Sekatavarakauppiaaksi ryhtyneen Siilin liiketoiminta on vaarassa kuihtua kokoon, kun etsivä on lakannut ostamasta piipputupakkaa. Lyhyesti sanottuna Susi on lempeä, tyyni, sovinnollinen ja raitis - siis kerta kaikkiaan väärä!

Kaikki alkoi siitä, kun etsivä Susi eräänä yönä lähti yksin Syysmetsän sydämeen, Variksensurmapuulle, ja viipyi siellä aamunkoittoon asti. Mitä tuolla kalmanpaikalla tapahtui? Mikä on voinut saada Suden niin muuttamaan karua luontoaan? Saavatko Syysmetsän asukkaat vielä tutun, rakkaan ärhentelijänsä takaisin?

***

Suden etsivätoimisto -sarjan viides osa pelataan totuttuun tapaan menetelmällä, jossa tarinaa luodaan sitä mukaa kuin peli etenee. Apua juonen kulkuun pelaajat saavat pelikorteista, joiden maan ja silmäluvun perusteella peliin voi tuoda tietynlaisia juonenkäänteitä ja haasteita: jos pelaaja esimerkiksi lyö jossakin tilanteessa pöytään ison padan, mukana olevia hahmoja kohtaa jokin vastoinkäyminen.

Tässä faabelissa loppuratkaisu on avoin -- pelinjohtajakaan ei tiedä, mitä todella tapahtui. Tervetuloa siis ratkomaan vuosisadan mysteeriä!

HUOM! Peli ei luultavasti kestä koko aktiviteetille varattua aikaa. Vaikka kyseessä on viides osa, peliin voi tulla myös täysin uutena pelaajana!

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
3 hlöä
Osallistujat max.: 
6 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Jenny
Sähköposti: 
jenny.perttola@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa