Suden etsivätoimisto VIII: Karhuvaaran valtaajat

Seikkailu, faabeli

Siiliperheen kuopus on kadonnut! Jäljet johtavat Otsovuon rantaan, josta kaarnalautta on nostettu ankkurista pian edellisöisen sateen tauottua, sillä pienet siilinjäljet ovat piirtyneet tarkasti joenrannan santaan. Otsovuo virtaa halki Karhuvaaran erämaan suuntanaan Suuri Aava Meri. Matka on pitkä ja täynnä vaaroja: kuinka pikku Siili oikein selviää? Onneksi apu on lähellä silloin, kun hätä on suurin. Ennen kuin Harakka on ehtinyt kolmesti rääkkyä, Etsivä Susi on jo varustanut etsintäpartion, jota koko Syysmetsän väki itse pormestari etunenässä tulee saattamaan Otsovuon lauttasatamaan. Jahka lautta on kastettu ja viskitilkka kaadettu joenhaltijan kurkun kostukkeeksi, operaatio Pelastakaa Siiliperheen kuopus! voi alkaa.

***

Uhmaa Karhuvaaran erämaita ja tule mukaan Etsivä Suden pelastusretkikuntaan! Meno on taatusti yllätyksiä täynnä. Peli pelataan tuttuun tapaan pelikorttien avulla niin, että tarinankerronta nousee pääosaan ja pelaajat luovat seikkailua yhteistuumin. Peliaika on rajattu, joten olisi hyvä että jokainen pelivuoro edistää tarinaa eikä harhaudu kovin kauas sivupoluille.

Koska peli on osa pitkään jatkunutta Suden etsivätoimisto -sarjaa, etusijalla ovat ne pelaajat, jotka ovat olleet mukana aikaisemmissa peleissä. Uudetkin pelaajat ovat kuitenkin tervetulleita mukaan, jos paikkoja riittää, eikä aikaisempi tietämys pelimaailmasta ole suinkaan välttämätöntä.

PS. Yritetään aloittaa jo lounaan aikana!

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
3 hlöä
Osallistujat max.: 
6 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Jenny Perttola
Sähköposti: 
Jenny.perttola@Gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa