Syvyydessä he lepäävät, odottaen

jännitys, kauhu

Pieni musta alus halkoo hyytävää merenpintaa. Sen sisuksissa vähälukuinen miehistö kertaa tehtäviään. Joku huomaisi pian mitä on tapahtumassa; on oltava nopea. Kohde oli toistaiseksi tuntematon, mutta se odotti, kärsivällisesti.

Valmistelu oli nopeaa ja täsmällistä, mutta jokainen tunsi sen, hermostuttavan ja kalvavan tunteen aivan mielen rajamailla. Se voimistui. Se odotti.

*****

Jännitystä, ehkä kauhuakin, Fear itself -henkisellä systeemillä. Henkisellä, koska sääntökirjani tuhoutui enkä välttämättä ehdi hankkia uutta ajoissa. Peli on kuitenkin hyvin vapaamuotoista. Osa siitä pelataan normaalisti nykyhetkessä, osa erilaisten takaumien kautta. Takaumat taustoittavat pelin tapahtumia ja syventävät hahmoja. Osa pelaajista pelaa niissä omia hahmojaan ja osa EP-hahmoja. Takaumilla on aina tietty lopputulos, johon pyritään, joskin sen ei tarvitse olla kovin tarkkaan määritelty.

Seikkailu ei liity edelliseen Fear itself -peluutukseen. Laitan ilmoittautuneille viestiä ennen tapahtumaa, olisi hyvä jos jokainen pelaaja miettisi hahmokonseptin valmiiksi, jotta hahmot saataisiin tehtyä mahdollisimman vikkelästi, koska peliaikaa on verrattain vähän.

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
3 hlöä
Osallistujat max.: 
7 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Antto
Sähköposti: 
antto.perttola@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa