Valkea kuolema

kauhu, toiminta

Vankilanjohtaja istui pöytänsä takana. Olemus oli epäsiisti, jopa rähjäinen. Hailakka viskin tuoksu leijaili ilmassa.

"Ylikonstaapeli. Komisario", mies totesi väsyneenä vierailleen. "Istukaa."

Pitkä hiljaisuus. Vieraat vilkaisivat toisiaan, kumpikin ilmeettöminä.

"Kutsuin teidät tänne, koska luotan teihin henkilökohtaisesti ja koska te ette kuulu sisäpiiriin. Teille on tehtävä, joka vaatii hyvää harkintakykyä ja kykyä pysyä vaiti. Meillä on painava syy epäillä, että suojelupoliisissa on vuoto, joten tämä hoidetaan erittäin varovaisesti."

"Kahden päivän kuluttua olette molemmat iltavuorossa. Vuoronne päätteeksi lähdette Kylmäkosken vankilaan, jossa tulee olla paikalla 21:00. Sieltä saatte varusteet ja ajoneuvon sekä kolme vankia, jotka on määrä siirtää Mikkelin vankilaan. Kesken matkan saatte päivitetyt reittiohjeet, joita tulee noudattaa. Perille päästyänne saatte uudet ohjeet. Yksi vangeista on lupautunut todistamaan erästä rikollisorganisaatiota vastaan ja hänet on yritetty tappaa, joten siirrämme hänet nyt varmaan paikkaan."

Johtaja nousi ja tarjosi kättään pöydän yli.

"Saatte tarkemmat ohjeet vielä ennen lähtöänne. Hoitakaa tämä hyvin ja takaan, että palvelustanne ei unohdeta."

*****

Edellisten Hiizien tapaan tarinankerrontaan pohjaava kauhurope. Osa hahmoista on poliiseja, osa vankeja. Pyritään tiiviiseen tunnelmaan ja antoisaan pelikokemukseen. Hahmopohjat tulevat minulta, mutta niitä saa vapaasti täydennellä. Ennakkotietoja poliisi- tai vankilamaailmasta ei tarvita, mutta kohtuulliseen realismiin pyritään.

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
4 hlöä
Osallistujat max.: 
6 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Antto Perttola
Sähköposti: 
antto.perttola@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa