Aaveverstas - Holocron alpha (Escape room)

"Wirewolf täs moi. Mä oon tosi ison keissin perässä. Yks toimittaja nimeltä Amanda Starshine oli löytäny jotain tosi isoa paskaa liittyen Aaveverstaaseen, siihen tekoälyjen mystiseen konklaaviin josta mä oon aikasemminki vaahdonnu. Se on sellanen dekkereiden märkä uni, mut jos se oikeesti totta, niin siin oon kiinni ihan fragisti hilloo. Eli veikkaan, et kiinnostaa myös sun kaltasta katuhaukkaa.

Tiedän missä Starshinen salane työhuone on, mut en pysty irtoo sinne IRL. Mee sinne mun puolest. Pystyn järkkää sulle vajaan tunnin vapaata penkomisaikaa. Jos saat irti pitävät todisteet Aaveverstaasta tai ees jonku solidin johtolangan ni maksan kolme tonnii suoraa kouraan ja kaks prossaa kaikesta mitä mä siitä tienaan.

Aika alkaa NYT!"

Cyberpunk 2020-henkinen pakohuonepeli aukeaa Hiiziviikonloppuun lauantain ajaksi. Varaa ryhmällesi (1-4 hlö) aika huoneeseen. Teillä on 45 minuuttia aikaa kerätä johtolankoja huoneesta. Tämän jälkeen teillä on 15 minuuttia aikaa resetoida huone ohjeiden mukaisesti seuraavaa suorittajaa varten.

Nopein ryhmä/suorittaja palkitaan.

Tarkemmat ohjeet paikan päällä. Ilmoittaudu mukaan, jotta järjestäjä saa tiedon pelaajamäärästä etukäteen.

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
3hlöä
Osallistujat max.: 
50 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Lauri W.
Sähköposti: 
lauri.wirtanen@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa