Liskoihmisiä!

Ajatuksen reptiliaaneista esitteli jo 1920-luvulla kirjailija Robert E. Howard. Ilmiö eli kirjallisuudessa ja popkulttuurissa. Tästä väkevänä esimerkkinä on 1980-luvun kulttisarja "V". 1990-luvulla entinen jalkapallosankari David Icke kaatoi lisää vettä liskoihmisten muotoamuuttavaan myllyyn. Kuitenkin vasta sosiaalinen media kaikkine ilmenemismuotoineen räjäytti pankin totaalisesti. Nyt tiedämme huomattavasti enemmän näistä ihmiskunnan seassa piilottelevista, poliittisesti aktiivisista lieroista.

On tilastollinen tosiasia, että myös Hiidessä liikuskelee reptiliaaneja. Sinun tehtäväsi on paljastaa heidät. Turnauksessa ovat mukana tahtomattaankin kaikki hiidestäjät. Jos et halua osallistua, niin älä vaan tee mitään.

Aktiiviset pelaajat voivat tarkkailla kanssahiidestäjiään ja esittää epäilyksensä ruokailujen ja yhteisten ohjelmien yhteydessä pidettävillä liskokäräjillä. Mutta ole varovainen! Reptiliaanit voivat käännyttää tavallisia ihmisiä puolelleen!

Ennen turnauksen alkua paljastetaan lista epäilyttävistä tavoista ja ominaisuuksista. Ahkerat tutkijat voivat myös minipelejä pelaamalla saada lisää vihjeitä.

Lisätiedot
Osallistujat min.: 
2hlöä
Osallistujat max.: 
100 hlöä
Järjestäjä
Nimi: 
Lauri W.
Sähköposti: 
lauri.wirtanen@gmail.com

Muuta ohjelmaa samassa tapahtumassa