200 sanan roolipelejä

vaihteleerope tapahtumassa Back to the Hiizi, 4-6 osallistujaa
Järjestäjä: Antto

Pelataan muutamaa roolipeliä, jotka on tehty 200 sanan roolipeli -haasteeseen. Kuten voi päätellä (jos on fiksumpi tyyppi), ideana on kirjoittaa roolipeli korkeintaan 200 sanaa käyttäen. Pelaajien toivotaan tutustuvan peleihin jo ennalta, jotta menee sitten vähemmän aikaa asioiden selittämiseen. Pelien kuvaukset ovat englanniksi, kysy tarvittaessa apua!

Pelataan näitä pelejä (tai osaa niistä, riippuen ajankäytöstä):

No mistakes, only deeper plans (Suunnitellaan pankkiryöstö ja sen jälkeen toteutetaan se, kunnes jotain menee pieleen, jolloin palataan suunnitteluvaiheeseen ja selitetään, miten pieleenmeno oli itseasiassa vain osa monimutkaisempaa suunnitelmaa. Pelin lopussa hahmoista yksi ja vain yksi pakenee rahojen kanssa.)

Ineffective Power Fight (Puolet pelaajista on supersankareita, puolet superroistoja. Jokaisella hahmolla on yksi hyödyllinen supervoima ja viisi käppäistä hyödytöntä voimaa. Yksi hyvis ja yksi pahis kamppailevat vuorollaan heittäen d6:lla minkä voimistaan he saavat käyttöönsä.)

The Revolution will take us all (Vallankumous on tulossa ja pelaajat ottavat erilaisia rooleja kaaoksen keskellä. Jokainen pelaa vuorollaan kohtauksen, jossa oma hahmo on päähenkilönä, muut pelaavat kohtauksen sivuhahmoja. Uhraudutko pelastaaksesi muut vai otatko itsellesi mitä pystyt, muiden kustannuksella?)

You're not a nice person, will you die that way? (Joukko antisankareita suorittamassa itsemurhatehtävää. Jokainen pelaaja keksii mahdottoman esteen tehtävän toteutumiselle. Pelataan kohtauksia joko elämästä ennen tehtävää, tehtävään valmistautumisesta tai itse tehtävästä, jokainen kohtaus kertoo jotakin uutta hahmoista. Ennemmin tai myöhemmin eteen tulee ylittämätön este. Se voitetaan, mutta yksi hahmoista kuolee. Lopulta jäljellä on vain yksi.)

All Fall Down (Loppu on lähellä. Joukko selviytyneitä pakenee. Hetki ja kilometri kerrallaan. Kullakin pelaajalla on tulitikkuja, jotka edustavat varusteita, tovereita - toivoa. Kun kaikki tikut on poltettu, hahmo ei enää jaksa jatkaa.)