Luovaa kirjoittamista

paja tapahtumassa Etähiizi II, vähintään 1 osallistuja
Alusta: Discord
Järjestäjä: Jenny

Tule hiomaan sanan säilääsi matalan kynnyksen luovan kirjoittamisen pajaan! Idea on yksinkertainen: Pajan alussa osallistujat yhdessä keksivät muutaman avainsanan, yhteensä noin kymmenen sanaa. Sen jälkeen on noin tunti aikaa kirjoittaa pieni tarina, jossa mahdollisimman moni sanoista esiintyy. Lopuksi luetaan toisten tuotokset ja annetaan niistä palautetta. Tarinat kirjoitetaan erilliseen Google Drivessa olevaan hakemistoon, jonne valmiiksi luodaan dokumenttipohja jokaiselle osallistujalle. Saat linkin hakemistoon jo ennen pajan alkua, jos mahdollista.

Kieliopista tai kirjallisista ansioista ei tarvitse ottaa mitään paineita! Myöskään palautteen ei tarvitse olla hienoa, rakentavaa kritiikkiä, vaan lähinnä ajatuksia, joita toisen tekstin lukeminen herättää. Tarinankerronta on siis pääosassa!

Aktiviteetti tapahtuu siis pääasiassa paikallisesti omilla koneilla, mutta pajan alussa, keskellä ja lopussa olisi hyvä päästä joko jollekin tapahtuman äänikanavalle taikka erikseen luotavaan viestiryhmään, jos ei ääntä ole käytössä.