Luovuus kukkimaan!

paja tapahtumassa Hiizi 52 - Hiizi kohtaa Olympoksen, 1-3 osallistujaa
Järjestäjä: Jenny

Sessio 1: kirjoittaminen, la 11-12

Luovan kirjoittamisen pajassa (sessio 1) tehdään kirjoitusharjoitus tai -harjoituksia, joiden tuloksena kukin osallistuja tuottaa runon tai muun tekstin. Lopputuotosta ei tarvitse jakaa muiden osallistujien kanssa, mutta niin saa halutessaan tehdä! Harjoitukset kannattaa tehdä kynällä paperille, mutta jos haluat käyttää jotain laitetta, varustaudu sellaisella. Paperia ja kyniä on pajan puolesta.

Sessio 2: maalaus, la 13-15

Luovia harrasteita on mahdollisuus jatkaa luovan kuvataiteen parissa sessiossa 2. Luovan kuvataiteen pajassa kuvitetaan ensimmäisessä sessiossa tuotettu teksti. Pajan vetäjällä on rajallinen määrä siveltimiä, guassivärejä ja akvarellipaperia, joita kaikkia saa käyttää, jos pajassa on vain vähän osallistujia. Jos on paljon, osallistujien on syytä varautua omilla kuvallisen ilmaisun välineillä!

 

Pajan vetäjällä ei ole kokemusta kirjoitus- tai maalausharjoitusten ohjaamisesta, eikä kyseessä siis ole ohjattu harjoitus. Harjoituksen tavoitteena on päästä eroon kukkivaa luovuutta haittaavasta itsekritiikistä tai tyhjän paperin/ruudun kammosta ja synnyttää itseilmaisun iloa.