Majakanvartijat

jännitys, kauhurope tapahtumassa Keski-iän Hiizi!, 3-5 osallistujaa
Järjestäjä: Antto

"Saari oli kivinen paise valtameren keskellä. Sen aaltojen ja sateen liukkaaksi huuhtomia rantoja halkoivat kapeat portaat, muutaman huoltorakennusten vavistessa hyytävässä yksinäisyydessä. Ainoastaan majakka saaren keskellä vaikutti ylväältä ja ikuiselta, se kohosi tummia pilviä kohti halliten kaikkea ympärillään.

Se oli myös pimeä, mutta ei kauaa. Ensisijainen tehtävänne oli sytyttää majakan valo jälleen palamaan, sitten selvittää miksi sen oli annettu sammua. Vasenta polveasi kivisti. Se tiesi myrskyä. Myrskyä - ja ehkä jotain muutakin. Jotain oli vialla.

Voimakkaan tyrskyn suolanmakuinen roiske herätti sinut ajatuksistasi. Vene oli lähdössä kohti saarta. Samassa jyrähti. Ensimmäiset pisarat putoilivat. Majakka toivotti teidät tervetulleeksi."

Pieni kauhuteemainen rope merellisissä tunnelmissa. Oletko aina halunnut olla majakanvartija? Ei se mitään, nyt on tilaisuutesi! Tulossa on suorastaan murhaavan hauskaa puuhastelua!

Huom! Peli ei sinänsä liity mitenkään Lighthouse -elokuvaan, mutta kyllä sitä sopii tunnelman mehustelemiseksi katsoa ennen hiittä. Viimeinen slotti on varattu varmuuden vuoksi, yritetään vetää peli läpi parissa tunnissa, mutta koska kaikki riippuu, niin varautukaa kolmanteenkin tuntiin.