Suden etsivätoimisto IX - Kuuhulluus

faabelirope tapahtumassa Hiizi 51 - Paluu Kuuhun!, 3-5 osallistujaa
Järjestäjä: Jenny

Syysmetsässä on jo pitkään vallinnut auvo ja onni. Yksikään siiliperheen vesoista ei ole karannut moneen viikkoon, krouvin tikkataulun kaikki tikat ovat edelleen tallella ja etsivätoimiston ovella kolkuttelevat lähinnä kaupustelijat (ja satunnainen vouti). Siksi Liito-oravan mukanaan tuoma huhu järkyttääkin syysmetsäläisiä mielen pohjia myöten. Karmea uusi tauti on levinnyt eteläisten maiden hukkaklaanin keskuudessa. Kerrotaan, että aina täyden kuun tullen tartunnan saaneet menettävät kauniin turkkinsa ja komean häntänsä, heidän kuononsa lyhenee ja korvansa valuvat alemmas, he eivät enää osaa ulvoa tai murista, ovat sokeita ilman valoa eivätkä erota hajun perusteella varista harakasta. Karmaiseva kohtalo! Ja tautiin on vain yksi parannuskeino: jos hautaa palan kuukiveä metsän suurimman puun juurelle, koko metsän asujaimisto säästyy.

Kuten kaikki tietävät, kuu kätkeytyy laskettuaan Hukkajyrkän kivisiin sisuksiin, ja levon aikana sitä vartioivat hirmuiset peikot. Täytyisi olla pähkähullu uskaltaakseen hiipiä peikkojen ohi nakuttamaan irti murenaakaan lepäävästä kuusta… Etsivä Susi uskollisine joukkoineen on kuitenkin valmis haasteeseen. Uljain katsannoin he vyöttävät kupeensa, pakkaavat konttinsa ja valmistautuvat jälleen kerran vaarantamaan turkkinsa, piikkinsä ja kitiinikuorensa kotimetsänsä edestä.

***

Peli pelataan tuttuun tapaan menetelmällä, jossa valmista suunnitelmaa ei ole, vaan pelaajat luovat tarinaa pelin edetessä. Koska kyseessä on eräänlainen kampanjapeli, vanhoilla pelaajilla on etusija pelipaikkaan siinä tapauksessa, että kaikkia halukkaita ei voida ottaa mukaan.

Huom! Peli voidaan pitää sillä edellytyksellä, että pelinjohtaja saa järjestettyä itsensä vielä lauantain puolella Helsinkiin. :D Varmistuu myöhemmin!