Sukkamurhaaja

turnaus tapahtumassa Hiizi Jr., vähintään 5 osallistujaa
Järjestäjä: Elina Harjuhahto

Sisältövaroitus: Turnaus ei sovi välttämättä sovi kaikkein pienimmille pelaajille. Osallistujien tulee kyetä käsittelemään sitä että joku aikoo murhata hänet edes leikisti.

Pelaajille jaetaan toisen turnaukseen osallistuvan nimi ja tarkoitus on eliminoida kaikki muut pelistä pois.

Pelaajan tehtävänä on murhata kohteensa. Murhaaminen tapahtuu käyttämällä puhdasta ja (edellisestä pesusta tai valmistushetkestä laskettuna) pukeutumiseen käyttämätöntä sukkaa, jolla kohdetta napsautetaan yläruumiiseen. Sukan on oltava pelaajan kädessä napsautuksen tapahtuessa.

Murhaaminen epäonnistuu, jos murhalla on silminnäkijöitä. Epäonnistuminen on maaginen ja tapahtuu aina silminnäkijöiden olemassaollessa vaikka silminnäkijät eivät sitä tahtoisikaan. Pelaajat eivät siis voi muodostaa salaliittoja, joissa kaverin murha "jätettäisiin kertomatta". Silminnäkijä voi olla pelissä mukana oleva tai täysin ulkopuolinen henkilö, Murhan on tapahduttava täysin salattuna.

Silminnäkijän on mahdollisuuksien mukaan ilmoitettava murhatilanteessa olleille pelaajille olleensa silminnäkijänä mikäli vaikuttaa siltä, etteivät he asiasta tiedä.

Mikäli murha epäonnistuu, murhaa yrittänyt putoaa pelistä. Sekä epäonnistunut murhaaja että yrityksen uhri ilmoittavat tästä pelinjohdolle niin pian kuin mahdollista.

Mikäli murha onnistuu, murhattu pelaaja kuiskaa viimeisinä sanoinaan oman kohteensa, josta tulee onnistuneen murhan tehneen pelaajan uusi kohde. Molemmat pelaajat ilmoittavat toisistaan riippumatta murhasta ensi tilassa pelinjohtajalle.

Peli päättyy kun vain yksi pelaaja on enää jäljellä. Kyseinen pelaaja varmasti huomaa asian, sillä tämän tapahtuessa hän saa oman nimensä uudeksi kohteekseen.

Erityssäännöt: Nukkuvaa henkilöä ei saa murhata, eikä myöskään herättää ketään kiertääkseen tätä sääntöä.

Turnaukseen ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin. Pelinjohto toivoo murhaajien osoittavan empatiaa uhreja kohtaan jos tilanne tuntuu jännittävältä, mutta myös ilmoittautujia miettimään kestääkö varmasti kantti koko pelin.