Hiizi Jr.

Päivämäärä: 
01.09.2023 - 03.09.2023
Ilmoittautuminen alkaa: 
24.07.2023
Tapahtumapaikka: 
Heinlahti
Hinta: 
35€
Päävastaava: 
Elina Harjuhahto (Susanna Kärkkäinen)

Hiizi Jr on koko perheen hiizi jonne mahtuvat niin isot kuin pienetkin. Tervetuloa leikkimään, tanssimaan ja pelaamaan, Taattuun hiizi-tapaan ohjelmaa meiltä meille. 
Alle 18v vain oman aikuisen seurassa. 

Hinnoittelu: 0-2v 10€ 3-6v 20€, 7-100v 35€, sisältää ruuat ja majoituksen, sekä ohjelman jos ei erikseen ole materiaalimaksua. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostissa ennen tapahtumaa.

Vähintään 1 aikuisen osallistujan/perhekunta tulee liittyä Hiiziviikonloppu Ry:n jäseneksi. Jäsenmaksu 2023 on 10€.

Ilmoittautumisohje
Ilmoita jokainen perhekuntasi osallistuja yksitellen, käytä oikeita nimiä, mutta vain perhekunnan aikuisen sähköpostia ja puhelinnumeroa.  Ilmoittaessasi alaikäistä merkitse hänestä vastuussa oleva aikuinen Huoltaja-kenttään.

Huoneissa on 4 x 1  hengen sänkyä, mutta sinne mahtuu ilmoittamaan vielä viidennen lattiamajoitukseen. Lattiamajoituksessa olijan tulee itse huolehtia majoituskalustostaan, tai olla riittävän pieni mönkiäkseen jonkun kainaloon nukkumaan. Jos tulet ilman lapsia, merkitse itsesi joko miesten tai naisten huoneeseen ja järjestäjät huolehtivat sinulle nukkumapaikan.

Perjantaille ovat tervetulleita ne aikuiset, jotka ovat auttamassa tapahtuman järjestelyissä. Jos olet epävarma oletko sellainen aikuinen, ota Discordissa yhteyttä Elina H tai Elsa. 

Huonejakoja saatetaan muuttaa ilmoittautumisen jälkeen, mutta perhekunnat tullaan pitämään yhdessä ja muutoksia ei tehdä ilman ilmoittautuneen suostumusta.

Ohjelma